KBC har til denne sæson tilmeldt 4 seniorhold og 2 ungdomshold i den fynske holdturnering.
Et hold i Fynsserien, Et hold i serie 2, Et hold i Serie 3. Et Serie 4 hold, Ungdom Pulje 2 og Ungdom Pulje 3
Halklubberne (HK) består af Kerteminde Tennisklub, Kerteminde Volleyball Klub, Kerteminde Håndboldklub, Kerteminde Badminton Klub og Kerteminde Bordtennis Club. Sammen hjælper vi hinanden, hvor vi samarbejder om at tjene penge til klubberne. 1. december 2017 skal HK hjælpe til ved Kerteminde Kommunes julefrokost i Kertemindehallen. 15.+16. marts 2018 skal der hjælpes til ved Super-Brugsens generalforsamling i Kertemindehallen. 6. maj 2018 skal vi hjælpe til ved Boligforeningen Grønløkkens 75 års jubilæum.

Hjælperne til de forskellige arrangementer behøver ikke kun at være klubbens medlemmer. Forældre, børn, venner, bekendte, kærester, ægtefæller mm, må meget gerne hjælpe til. Selv om der naturligvis skal arbejdes lidt for sagen, plejer det at være rigtig hyggeligt og der er god stemning undervejs. Der er altid forplejning til hjælperne.

Det er meget vigtigt at KBC hjælper til ved disse arrangementer, da det giver rigtig gode sponsorpenge til KBC, som vi kan bruge på vores medlemmer, og samtidig have Fyns (måske) laveste kontingent.

Kontaktperson for KBC i Halklubberne er Poul Boisen.